17:17
До Всесвітнього дня здоров'я

   Ті хто вважає, що у них немає часу на виконання

                                                   фізичних вправ, рано чи пізно знайдуть час на

             лікування захворювань!

(Едвард Стенлі)

  Суспільство бажає бачити вчителя-новатора, активну, творчу особистість, професіонала, який володіє сучасними методами навчання, інформаційно-комунікативними технологіями тощо. По-друге, з дітьми і молоддю мають працювати оптимістичні та життєрадісні люди. Такі високі вимоги до іміджу педагога потребують значного емоційного і фізичного напруження, а також багато сил і здоров'я.

  Для  того,  щоб  бути  здоровим,  подовжити  своє життя,  підтримати працездатність, виконувати ті завдання, які на нас покладені у школі, потрібно підвищувати рівень життєвої енергії, укріплювати здоров’я. З  цією метою у Рудьківському ЗЗСО I-III ст був проведений практикум «Правила довголіття», керівником  динамічної групи природничо-математичного циклу КолганТ.М.

  Здорові вчителі подібні до родючого грунту  в якому зростають і набирають сил маленькі рослини - учні, а дорослі рослини ще краще квітнуть і дають плоди - дорослі учні, батьки, а також ті, хто спілкується з вчителями. Ця проста аналогія  дає глибоке розуміння важливості вчительського здоров'я.

Переглядів: 137 | Додав: margo802060 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: