23:08
День безпечного Інтернету
   Сьогодні, 8 лютого – День безпечного Інтернету 2022. Тема цього року – «Разом для найкращого інтернету». День безпечного Інтернету – це міжнародна календарна подія, яка виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Вона відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого.

   Сучасне молоде покоління не може уявити своє життя без інтернету, і завдання педагогів навчити їх безпечно та відповідально користуватися всесвітньою мережею. З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі в закладі освіти  вчителем інформатики Солдатовою М.Ю. проведено ряд заходів:

  • здобувачі освіти10 класу переглянули презентацію "Безпечний Інтернет та соціальні мережі" та мультфільм «Мобільні – це класно», пройшли анонімне тестування "Тест на Інтернет-залежність";

  • для здобувачів освіти 6 класу проведено виховний захід "Я - за безпечний Інтернет";

  • вчитель інформатика та здобувачі освіти 11 класу взяти участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі "Разом для найкращого Інтернету!".

Переглядів: 136 | Додав: margo802060 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: