22:24
Олімпійський урок

В Рудьківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів протягом 24.09.2013-25.09.2013 року був проведений Олімпійський урок. У заході взяли участь учні 5-11 класів

 Мета уроку - пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізу, розвиток олімпійського руху в україні шляхо залучення якомога більшої кількості дітей. юнацтва та молоді до занять спортом.

 Основні навчальні завдання: сформувати свідоме ставлення учнів до необхідності регулярних занять фізичною культурою та спортом; збагатити знання учнів стосовно олімпійських видів спотру, історії Олімпійських ігор, видатних спртсменів; сформувати уявлення учнів про олімпійський рух у світі та, зокрема в Україні; розвивати пізнавальний інтерес до фізичної культури та спорту творчу атосферу; пробудити в учнів бажання розвиватися та удосконалювати свої здібності; сформувати позитивне ставлення та стійкий інтерес до фізичної культури, спорту, олімпійського руху та здорового способу життя.

 На уроці учні взяли участь у вікторині "Історія Олімпійських ігор", відбувся турнір з шахів та шахмат, настільного тенісу. Учні активно приймали участь у змаганнях "Швидше, спритніше, сильніше".

 Переможці загань були нагороджені дипломами.

Переглядів: 443 | Додав: alinok111 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: