00:28
До річниці Тараса Шевченка

   Флешмоб "Подарунок зроблю Кобзарю я на свято його урочисте". Учні 1-11 класів разом із учителями склали абревіацію ТШ у кольорах національної символіки.

   Класний керівник 6 класу Колган Т.М. провела годину спілкування "Незламний дух Великого Кобзаря", узявши за епіграф слова А. Малишка 

                                                                                                                                                              Ми народились не в одній порі.

                            До тебе йдемо, як до свого дому...

   Було проведено різні види робіт: "Заморочки з бочки", вправу "Швидко і точно", Кросворд "Поезія Т.Шевченка", дидактичну гру "Характеристика Т.Шевченка".  Активними були Ковтяга В., Безлюдна Ю., Козаченко В.

   Для учнів 7 класу класний керівник Солдатова М.Ю. провела годину спілкування "Тарас Шевченко - України син".

Наша дума, наша пісня
Не вмре, не загине...
От де, люде, наша слава,
Слава України!
   Година ознайомлення " Геній українського народу" провели вчителі початкових класів: Худинець О.О., Мельник Ю.І., Дзюбан В.М., Ярошенко В.П.

  Підсумком відзначення Т.Шевченка стала літературна зустріч "Шевченко наш. Він для усіх віків" за участю учнів 8-11 класів. Учитель української мови та літератури Ридзель В.М, представила буклети, виготовлені учнями 9 класу. Під час поетичної паузи лунали поезії про Т.Шевченка. Усі присутні стали учасниками вікторини "Усі дороги світу простяглись до тебе ...".Подяки за зайняте I місце отримали Оруджов Байрам та Галілейський Олег. Учень 8 класу Мельник А. підготував для прослуховування "Реве та стогне Дніпр широкий" у сучасному обробітку.

Переглядів: 327 | Додав: alinok111 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: